BL!NDMAN Akenkaai 2, B-1000 Brussels +32 (0)2 201 59 47
BL!NDMAN [hybrid]

Pete Harden © Henry Faber
Matt Wright
Tom Challenger © Emile Holba
Kit Downes © Alex Bonney

BL!NDMAN [hybrid]
BL!NDMAN [hybrid]

Reut Rivka © Michal Fattal
Eric Sleichim © Guy Kokken
Etienne Plumer © R. Hansenne
Osama Abdulrasol

BL!NDMAN [hybrid]

BL!NDMAN [hybrid] © Alidoor Dellafaille

BL!NDMAN [hybrid]

BL!NDMAN [hybrid] © Alidoor Dellafaille

BL!NDMAN [hybrid]

BL!NDMAN [hybrid] © Alidoor Dellafaille

BL!NDMAN [hybrid]

BL!NDMAN [hybrid] is het nieuwste project van BL!NDMAN: Eric Sleichim verzamelt 3 boeiende musici rond zich voor een projectgebonden kwartet.

Het eerste BL!NDMAN [hybrid] kwartet wordt opgericht voor de opening van de tentoonstelling ‘Heilige Plaatsen, Heilige Boeken’ in Antwerpen in september 2014 en de tournee Helse Tijden: Pursuit of Happiness van Behoud de Begeerte in maart 2015.
Reut Rivka (sopraan), Osama Abdulrasol (qanun) en Etienne Plumer (percussie) vormen rond Sleichim (saxofoon & electronics) een uniek kwartet.

Voor de tweede editie van BL!NDMAN [hybrid] maakt Sleichim samen met vocale duizendpoot Claron McFadden, de avontuurlijke en virtuoze cellist Jörg Brinkmann en turntable wizard Matthew Wright een voorstelling geïnspireerd door het Russisch futurisme.

De derde editie van BL!NDMAN [hybrid] werd in het leven geroepen voor de voorstelling NETWORK, gebaseerd op bekende film uit de jaren ’70, in een regie van Ivo Van Hove en met Bryan Cranston in de hoofdrol. Eric Sleichim maakte de score en Matthew Wright, Tom Challenger, Pete Harden en Kit Downes voeren ze live op scène uit op laptops, keyboard, en live electronics.

line-up

matthew wright > laptop, electronics & turntables
tom challenger > laptop & electronics
pete harden > laptop & electronics
kit downes > laptop & electronics

Bookmark and Share

BL!NDMAN       contact info

Gallaitstraat 76-78
1030 Schaarbeek
contact:

algemene en artistieke leiding:
management:   M +32 473 29 98 91
productie en communicatie:   M +32 473 71 50 70
technische productie:

BL!NDMAN geniet de steun van de Administratie voor de Kunsten van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en van de Vlaamse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk gewest. BL!NDMAN [sax] speelt op Selmer Paris saxofoons.

Deze website maakt gebruik van cookies omdat we jouw privacy willen behouden en het gebruik op deze website willen optimaliseren. Meer weten