BL!NDMAN Akenkaai 2, B-1000 Brussels +32 (0)2 201 59 47
 
 
 

NIEUWE DIGITALE RELEASES!

In afwachting op de release van de triple CD ICONS – The American Minimalists in 2023, zijn alle albums van BL!NDMAN nu ook digitaal uitgebracht op het label Warner Classics.

Luister en koop dit spectrum aan avontuurlijke muziek op Apple Music, Qobuz, Deezer, Youtube en Spotify !

Inderdaad zou BL!NDMAN altijd een kind van die revolutie blijven, als een collectief dat nieuwe paden zoekt, nieuw repertoire ontgint, gedurfde crossover-samenwerkingen aangaat, voortdurend grenzen verlegt en overschrijdt, maar uiteindelijk ook de traditie nooit helemaal verloochent. (…) De snedigheid en de roekeloosheid die Sleichims collectief nooit is verloren, komt hier sprekend in naar voor.

Waarom men dit materiaal absoluut in huis moet halen? Omdat geen twee BL!NDMAN-opnames gelijk zijn, en geef toe: welk collectief dat zich in klassieke kringen beweegt, kan zich die verdienste aanmeten?

BL!NDMAN’s benadering van oude muziek met behulp van moderne instrumentatie streeft naar een reformerende transformatie, in plaats van een exacte imitatie. De afgelopen 20 jaar is BL!NDMAN constant bezig geweest met het zoeken naar een geluid dat nieuw licht werpt op oude muziek. Centraal hierin staat het timbre, evenals de manier waarop de toon bewust kan worden be├»nvloed door het hele lichaam, zelfs de stem box.Digitale Releases

Newsletter subscription
Bookmark and Share

BL!NDMAN       contact info

Gallaitstraat 76-78
1030 Schaarbeek
+32 2 201 59 47

contact:

algemene en artistieke leiding:
management:   M +32 473 29 98 91
productie en communicatie:   M +32 473 71 50 70

BL!NDMAN geniet de steun van de Administratie voor de Kunsten van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en van de Vlaamse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk gewest. BL!NDMAN [sax] speelt op Selmer Paris saxofoons.

Deze website maakt gebruik van cookies omdat we jouw privacy willen behouden en het gebruik op deze website willen optimaliseren. Meer weten