BL!NDMAN Akenkaai 2, B-1000 Brussels +32 (0)2 201 59 47

NTGent

NTGent is het stadstheater van Gent, met als thuisbasis de schouwburg aan het Sint-Baafsplein, in het hart van de stad, tussen kathedraal, belfort en stadhuis.
NTGent ziet zichzelf als een Europees gezelschap met sterke wortels in Gent. Deze Europese dimensie weerspiegelt zich zowel in de partners waarmee we samenwerken, de ontwikkeling van het repertoire, de keuze voor regisseurs en thema┬┤s. Dit alles vertrekkende vanuit een geloof in de noodzaak om een grensoverschrijdende theaterpraktijk uit te bouwen. Daartoe brengt NTGent voorstellingen tot in alle uithoeken van het eigen taalgebied, maar is ook een graag geziene gast en actieve partner op het internationale toneel, van het Festival d’Avignon, de RuhrTriennale, het Athens Festival of de Wiener Festwochen tot in steden als Sydney, New York, Moskou, Zagreb en Seoel.

Bookmark and Share

BL!NDMAN       contact info

Sainctelettesquare 18-19
B-1000 Brussel
+32 2 201 59 47

contact:

algemene en artistieke leiding:
management:   M +32 473 29 98 91
productie en communicatie:   M +32 473 71 50 70

BL!NDMAN geniet de steun van de Administratie voor de Kunsten van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en van de Vlaamse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk gewest. BL!NDMAN [sax] speelt op Selmer Paris saxofoons.

Deze website maakt gebruik van cookies omdat we jouw privacy willen behouden en het gebruik op deze website willen optimaliseren. Meer weten